Южнокорейският концерн Samsung представи новите смартфони  Galaxy S9, чиито дизайн като цяло

...
Южнокорейският концерн Samsung представи новите смартфони  Galaxy S9, чиито дизайн като цяло
Коментари Харесай

Samsung показа новия Galaxy S9 с малко подобрения

Южнокорейският концерн Samsung представи новите смартфони  Galaxy S9, чиито дизайн като цяло остава същия като на предшественика му S8, но с дребни усъвършенствания, осведоми Асошиейтед прес.

Липсата на промени в дизайна е показателна за забавянето на темпа на нововъведенията при смарт телефоните и степента, до която други производители са възприели характерности, присъщи преди време на Samsung като екран по цялата предна повърхнина на устройството, лицево различаване и водоустойчивост.

Най-голямото преимущество на новия модел са дребните подобрения на камерата, която така и така към този момент бе измежду най-хубавите в сектора. Сега S9 дава обещание още по-хубави фотоси при едва осветяване, видео режим, който може да " стопира " бързодвижещи се обекти, както и автоматизирано да засича обекти, движещи се с висока скорост като тапи на шампанско. Камерата може да направи 1000 фрагмента в секунда – 4 пъти повече от предшественика си, 1 секунда действително време се трансформира в 30 секунди видео със забавено придвижване. Функцията може да се окаже забавна за дизайнери, спортисти и любопитни фенове.

Другото усъвършенстване е на главния недостатък на S8 – сложното отключване. Четецът за пръстови отпечатъци беше ситуиран прекомерно високо, директно до камерата. Сега Samsung го смъква и го прави доста по-удобен, само че го оставя на задния панел на апарата, за разлика от модела S7.  Компанията предлага и още един метод за отключване с лицево различаване.
Сред дребните усъвършенствания на новия модел е, че е по-бърз от предшественика си, въпреки че той е толкоз бърз, че малко на брой консуматори можеха да употребяват тази екстра изцяло.

Звукът минава от моно на стерео.

Galaxy S9 ще бъде пуснат и във версия XL, наречена S9+, снабдена с по-голям екран и втора камера за портретни фотоси, която не деформира леко лицата, както главната.

Новите апарати не престават да имат няколко дефекта: панелът е от нежно стъкло и промяната му излиза изключително скъпо, батерията му може да се смени с дълга и комплицирана намеса – рецензии, които компанията търпи за S6, S7 и S8. Освен това цената му продължава да бъде висока. И макар скромните си усъвършенствания, S9 ще коства с към 50 евро повече от предходния модел.

S9 бе показан в Барселона, където през днешния ден стартира най-голямото ревю за мобилни телефони в света.

Новият смарт телефон излиза на пазара на 16 март.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР